Archive - Nov 2009

November 24th

IGate problem

I use UI-View and have it setup as an IGate. I know the IGate is working as I see entry's on http://www.ariss.net/ that indicate I have gated traffic. However, I have also sent beacons with my APRS info and the ISS has responded to me (I see the return RS0ISS-3*:) but that traffic is not gated through my IGate. It seems I have to rely on others for that. I was just wondering if anyone knew why. Do I have something setup incorrectly? Thanks for any help.

Brett

AllenDB – Tue, 2009 – 11 – 24 22:13

Guestbook

Message: 
Greetings from Serres Greece, 73's de SV7ERN
starser – Tue, 2009 – 11 – 24 19:28

ISS Radio Report

Date/Time: 
5 years 4 weeks ago
Mode: 
PACKET
Status: 
ACTIVE
Description: 
Over Rome Italy.
iw0fko – Tue, 2009 – 11 – 24 19:26

ISS Radio Report

Date/Time: 
5 years 4 weeks ago
Mode: 
PACKET
Status: 
ACTIVE
Description: 
kb1pvh – Tue, 2009 – 11 – 24 18:34

ISS Radio Report

Date/Time: 
5 years 4 weeks ago
Mode: 
PACKET
Status: 
ACTIVE
Description: 
over EU: Good signals
PE1PQX – Tue, 2009 – 11 – 24 16:52

ISS Radio Report

Date/Time: 
5 years 4 weeks ago
Mode: 
PACKET
Status: 
ACTIVE
Description: 
Strong signal by this pass over Austria in OE6 in JN77SN. Nice to see that it is active. mni stations "on air". 73 de Christian
SWL-CHMY – Tue, 2009 – 11 – 24 15:22

ISS Radio Report

Date/Time: 
5 years 4 weeks ago
Mode: 
PACKET
Status: 
ACTIVE
Description: 
Active agaian on 145.825MHz over Malaysia..........Fm RS0ISS-3 To P0PPP0 Via SGATE,WIDE [22:05:05] 'vXl '/]Superb EVA3!12 crew dine tog happy APRS!!
9W2RUT – Tue, 2009 – 11 – 24 14:07

ISS Radio Report

Date/Time: 
5 years 4 weeks ago
Mode: 
PACKET
Status: 
ACTIVE
Description: 
Active over EU
PE1PQX – Tue, 2009 – 11 – 24 13:46

ISS Radio Report

Date/Time: 
5 years 4 weeks ago
Mode: 
PACKET
Status: 
ACTIVE